|
بهترين برنامه مديريت محتوا چيست؟
|
|
24 Sep 2006, 08:49 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
بهترين برنامه مديريت محتوا چيست؟
به نظر شما بهترين برنامه مديريت محتوا از همه نظر(نصب و ژيكربندي و تنظيمات و كار با برنامه و گرافيك و......) چيست؟rn<<با تشكر>>
|
|||
|
24 Sep 2006, 10:38 PM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: بهترين برنامه مديريت محتوا چيست؟
مدیریت محتوا به خیلی چیزا میگن.rnبستیگ داره کار شما چی باشه.rnاما من Phpfusion رو واقعا دوست دارم و بسیار هم راحت هست کار کردن با اون.rnمامیو - جوملا- میترا هم نسبتا خوب هستند.rnدر سطح حرفه ای تر برنامه هایی مانند موبایل تایپ - ورود پرس فوق العاده هستند و تقریبا تمام نیاز های شما رو در راه اندازی هر نوع سایتی برآورده میکنند.
|
|||
|
24 Sep 2006, 11:39 PM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
ميشه لينك همين Phpfusion رو اين جا قرار بديد "لطفا"
|
|||
|
25 Sep 2006, 07:49 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
سایت پشتیبان فارسیrnhttp://www.fusion.alaviweb.com/news.phprnسایت اصلی برنامهrnhttp://www.php-fusion.co.uk/
|
|||
|
25 Sep 2006, 10:39 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
ممنوم
|
|||
|
26 Sep 2006, 06:16 PM
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
آقا خواهش مي كنم يك سيستم مديريت محتوا كه حجمش كم باشه زود لود بشه زيبا هم باشه و بشه داخلش كدهاي html/dhtml/ajax قرار داد
|
|||
|
26 Sep 2006, 09:38 PM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
کار رو سخت کردی.rnبرنامه نویسی php تا چه حد آشنایی دارید؟
|
|||
|
26 Sep 2006, 09:44 PM
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
آقا چند بار بگم من asp بيشتر كار كردم من تو عمرم با php كار نكردم كه اينقدر مشكل دارمrnيه چيز ديگه براي اينكه اين برنامه مثلا به محض باز كردن سايت در صفحه اول ظاهر بشه آيا بايد ژوشه برنامه رو خارج از public_html قرار دهم
|
|||
|
26 Sep 2006, 09:50 PM
شماره : #9
|
|||
|
|||
|
نه باید داخل همون پوشه باشه.
|
|||
|
27 Sep 2006, 01:23 PM
شماره : #10
|
|||
|
|||
|
آقاي مدير ميشه در مورد اين برنامه كمكم كنيد اسمش :datalifeengine هست
|
|||
|
27 Sep 2006, 01:25 PM
شماره : #11
|
|||
|
|||
|
من تا حالا ندیدم.شما لینک بدید ازش!
|
|||
|
27 Sep 2006, 03:25 PM
شماره : #12
|
|||
|
|||
| RE: بهترين برنامه مديريت محتوا چيست؟ | |||
|
27 Sep 2006, 06:06 PM
شماره : #13
|
|||
|
|||
|
خوب این برنامه یک برنامه مجانی نیست و این سایت هم ظاهرا از نسخه نال شده استفاده میکند و بسیار هم خطرناک است استفاده از این اینطور برنامه ها!
|
|||
|
27 Sep 2006, 06:37 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 27 Sep 2006 06:43 PM توسط salim_a.)
شماره : #14
|
|||
|
|||
|
چی طوری نصب میشهrnrnراستی من هم این اسکریپت رو دانلود کردمrnrnاما نمی تونم نصبش کنم rnrnشما می تونی کمک کنیrnrnrnچی طوری نصب میشهrnrnrnشما دوست عزیز اگه می خوای این رو دانلود کنی بید بروی تو سایت عضو بشی
فقط خدا ذکات علم آموختن آن به دیگران است -------------------------------------------------------------- |
|||
|
27 Sep 2006, 08:03 PM
شماره : #15
|
|||
|
|||
|
خب آقاي مدير شما يه برنامه معرفي بكن ديگه!rnمي دونم چند تا معرفي كرديدrnولي به نظر شما كدام بهترينه /من چند تا برنامه با html و vb و.. نوشتم مي خام اونا رو داخل خود سايت نشون بده به نظر شما كدام گزينه بهترين برنامه براي مديريت محتواست :خواهش مي كنم:rnما كه تو سايت نيوك رفتيم فايل نصبش مشكل داشت بعد از نصب فقط يك صفحه خالي مي اومدrnتو سايت ام تي كه رفتم اصلا معلوم نبود اين برنامه رو بايد از كجا دانلود كردrnاين ديگه آخرين خواهشه اينو اگه به من كمك كنيد ديگه مزاحمتون نمي شم
|
|||
|
|