خطاهاي زير اتفاق افتاده‌است
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/net09835/domains/freedanload.com/public_html/forum/inc/functions_post.php:1412) - Line: 1536 - File: inc/functions.php PHP 5.2.11 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1536 header
/inc/functions.php 1597 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 99 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 راي - 0 ميانگين
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB انجمنی متفاوت و حرفه ای
07 Oct 2006, 09:48 PM
شماره : #1
MyBB انجمنی متفاوت و حرفه ای
[تصوير: logo.gif]rnrnتالار های مای بی بی از جمله قدرتمند ترین سیستم ها تالار گفتگوی طراحی شده و اوپن سورس می باشد که نمونه آن را تالار های همین سایت میتوان به آن اشاره کرد.rnاین سیستم توسط تیم قدرتمندی که بنده هم جزو یکی از اعضای اصلی آن می باشم در ایران برای زبان فارسی پشتیبانی می باشد.rnاز ابتدای راه اندازی سایت پشتیبان هدف اصلی در گسترش استفاده از این سیستم در ایران و گسترش زبان فارسی با نگرشی جدید در ایران بوده است.rnهم اکنون آخرین نسخه برنامه 1.2.1 آماده شده و در سایت زیر قابل دریافت است.rnضمنا دو بسته فارسی ساز در حال تهیه است که اولی فارسی ساز عام و عمومی برای همه فارسی زبانان در نت می باشد و فارسی ساز دوم هماهنگ سازی فارسی ساز عام با واژه های فرهنگستان زبان فارسی می باشد که امیدواریم توانسته باشیم خدمتی هر چند ناچیز به مردم و IT این مرز و بوم همیشه پایدار کرده باشیم.rnبرای ورود به سایت فارسی برنامه بر روی لینک زیر کلیک نمایید.rnrnhttp://mybboard.irrnموفق باشید.
يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
07 Oct 2006, 10:44 PM
شماره : #2
RE: MyBB انجمنی متفاوت و حرفه ای
آقای مدیر بهتر نبود این تاپیک رو در قسمت معرفی سایت می گذاشتید تا تالار معرفی اسکریپت
مشاهده وب سايت اين کاربر يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
07 Oct 2006, 11:14 PM
شماره : #3
مجتبی جان گیر دادی ها! من اسکریپت رو معرفی کردم دیگه.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
08 Oct 2006, 12:36 AM
شماره : #4
کم کم داره جا میفته! و جای vBulletin رو میگیره!

[تصوير: KavehPage_Ads.gif]
نقل اين ارسال در يك پاسخ
08 Oct 2006, 08:17 AM
شماره : #5
salim_a نوشته :rnدستت درد نکنه آقای مدیر rnrnمی تونی تو همین تالار در مورد مای بی بی کمکم کنیrn
rnدر مورد مای بی بی فقط انجمن مای بی بی. اون سایت رو برای همین کار درست کردم که اینجا درگیری براش نباشه. چون قبلا توی همین سایت پشتیبانیش میکردیم.rn
Kav3h نوشته :rnکم کم داره جا میفته! و جای vBulletin رو میگیره!rn
rnبله شکی درش نیست و امکانات اون کم از وی بی هم نیست.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
08 Oct 2006, 10:22 PM
شماره : #6
smf روی امنیتش خیلی کار شده و حتی میشه گفت از وی بی هم بالاتره. اما از لحاظ ظاهر و امکانات و انعطاف به پای مای بی بی هیچ وقت نمیرسه.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 12:09 PM
شماره : #7
بابا عجله پشت عجله!rnسری به سایت مای بی بی دات آی آر بزنید و دانلود کنید.rnاز این لینک:rnhttp://download.mybboard.irrnسلیم جان اگر موقعش باشه جواب میدم دیگه. خواهشا پست اضافه نزن که مجبور بشم پاکش کنم.rnممنون!
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 01:27 PM (آخرين ويرايش ارسال در: 17 Oct 2006 01:31 PM توسط mojtaba_6485.)
شماره : #8
یه چند تا سوال دارم از تون آقای مدیر کل:rnچرا صفحات فروم چپ چین هستند با اینکه زبان پیش فرضو فارسی انتخاب کردمrnچرا بخش مدیریت فروم انگلیسه با این که زبان پیش فرضو فارسی انتخاب کردمrnبرای دریافت تمپلیت باید به سایت خودش برم؟rnآیا mybb ماژو ل های خاصی داره؟
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 01:31 PM
شماره : #9
شما پکیج فول رو دانلود کنید و راهنمای داخلش رو بخونید!rnبه طور کامل در راهنمای داخل بسته توضیح داده شده است.rnضمنا سوالات در مورد مای بی بی رو لطفا در سایت خود برنامه بپرسید که برای من دوباره کاری در جواب دادن به سوالات در هر دوانجمن نباشه.rnممنون.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 01:35 PM
شماره : #10
آقای مدیر کل می دونم خودتون تو یه سایته دیگه پشتیبانیش رو می کنیدrnولی شما معمولا سریعتر جواب می دهیدrnیه چیز دیگه مگه من تا حالا باین برنامه کار کردم من راهنماشو از داخل فایل دانلود شده خوندم دقیقا و مثل اون تنظیم زبان کردم ولی این دو مشکلو رو داره خواهش می کنم همین جا جواب بدهید
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 01:39 PM
شماره : #11
باشه! اینو جواب میدم ولی دیگه در مورد مای بی بی سوالی لطفا نپرسید. چون انجا هم من سریع جواب شما رو میدم.rnببین یه قالب به نام chavil که یه فایل xml هست داخل اون بسته هست که باید مطابق دستور العمل راهنما از بخش Import تمپلت ها اونو وارد برنامه بکنی و بعد از ورود قالب قالب چویل رو به عنوان پیشفرض قرار بدی.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
17 Oct 2006, 01:53 PM
شماره : #12
خیلی ممنوم از لطف شما آقای مدیر کل
نقل اين ارسال در يك پاسخ
ارسال پاسخ