|
درخواست عاجزانه دریافت فایل xml
|
|
20 Oct 2006, 01:40 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
درخواست عاجزانه دریافت فایل xml
آقای مدیر کل از شما خواهشمندم فایل xml به همراه آموزشش رو بدید.قول میدم این آخرین تقاضای منه. دیگه مزاحمتون نمی شم.rnخواهش می کنم.........................................................
|
|||
|
20 Oct 2006, 11:55 PM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست عاجزانه دریافت فایل xml
مثل این که مدیر کل با ما قهره!
|
|||
|
21 Oct 2006, 08:42 AM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
موتورهای جستجوگر از جمله گوگل از نرم افزاری به نام روبوت یا اسپایدر (عنکبوت) برای جمع آوری اطلاعات موجود در وب استفاده می کنند. آنها به محض اینکه سایتی را پیدا کردند، متن صفحات را می خوانند و لینکها را دنبال می کنند. همه مدیران سایتها تلاش می کنند تا میزان مراجعه عنکبوت به سایت و زمان حضور آن در سایت خود را افزایش دهند. هر چه به سایت بیشتر مراجعه کنند بهتر است زیرا همواره از آخرین تغییرات اعمال شده در محتوای سایت با خبر می شوند.rnrnبا بکارگیری تکنیکی که در زیر معرفی شده است شما می توانید با عنکبوت گوگل مهربان تر باشید تا شانس حضور موثرتر سایتتان در نتایج جستجوی گوگل افزایش یابد. برای این کار شما فایلی با نام sitemap.xml می سازید و در روت سایت خود قرار می دهید.rnrnپیشهناد من برای ایجاد فایل xml رفتن به سایت http://www.sitemapspal.com/ و دادن آدرس سایت خودتون برای تهیه این فایل است.rnتشریح برخی از کد هایی که در سایت مپ استفاده می شود.rnrn * <loc> و </loc> آدرس صفحه را مشخص می کنند.rn * <changefreq> و </changefreq> دوره به روزرسانی شدن محتوای صفحه را مشخص می کنند. شما می توانید ازalways, hourly, daily, weekly, monthly, yearly, never برای این تگ استفاده کنید.rn * <priority> و </priority> میزان اهمیت هر صفحه در مقایسه با کل صفحات سایت را نشان می دهد که عددی بین صفر و یک است. سعی نکنید به همه عدد یک داده شود. در هر صورت به خاطر داشته باشید که اهمیت همه صفحات سایت شما یکسان نیست و برخی مهمترند!rn * استفاده از تگهای <loc> و <urlset> و <url> و اجباری است و بقیه تگها اختیاری می باشند.دقت کنید که تنها موارد مهم در این مقاله ذکر شده است تا از پیچیدگی مطلب کاسته شود. rnبرای مثال سایت مپ دانلود سرا رو ببینید.rnwww.downloadsara.com/sitemaps.xmlrnrnrnبرای کسب اطلاعات بیشتر حتما به آدرس زیر مراجعه نمایید:rnrnhttps://www.google.com/webmasters/sitemaps/docs/en/about.htmlrnrnبعد از آنکه سایت مپ سایت شما آماده شد و بر روی سرور سایتتان قرار دادید با مراجعه به آدرس زیر و عضویت در گوگل سایت مپ می توانید سایت مپ (های) خود را به گوگل معرفی کنید. گوگل مراجعه به آنها و وضعیت هر یک را بعد به شما نشان خواهد داد.rnrnhttps://www.google.com/webmasters/sitemaps/loginrnمشکلی بود بگو!
|
|||
|
21 Oct 2006, 03:26 PM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
ممنوم فکر کردم دیگه بی خیال ما شدی مدیر کل!rnاگه مشکلی بود همی جا مطرح می کنم ایرادی که نداره؟
|
|||
|
21 Oct 2006, 03:42 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 21 Oct 2006 03:46 PM توسط mojtaba_6485.)
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
چقدر طول می کشه تا عملیات ثبت اجرا بشه؟rnفایل xml رو با چه نامی ذخیره کنم؟rnسایت مپ بقیه سایتا چطوریه مثل یاهو یا التاویستا و ....
|
|||
|
21 Oct 2006, 04:16 PM
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
تو برو امتحان كن اول ببين چقدر طول میکشه.rnفايل رو با هر نامي دوست داری ذخیره کن.rnسایت مپ فقط مال موتور جستجوی گوگله.
|
|||
|
23 Oct 2006, 12:32 AM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
ببخشید روم سیاهrnنگفتید برای سایت های دیگه باید چی کار کرد
|
|||
|
23 Oct 2006, 08:53 AM
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
گفتم که:rnسایت مپ تکنولوژیش مال گوگله و مختصه به موتور جستجوی گوگله.rn:71:
|
|||
|
23 Oct 2006, 11:09 PM
شماره : #9
|
|||
|
|||
|
بابا شما ده بار گفتید من متوجه شدم برای گوگله گفتم برای اینکه سایت های دیگه سایتتو ایندکس کنن باید چیکار کرد؟
|
|||
|
24 Oct 2006, 05:42 PM
شماره : #10
|
|||
|
|||
|
سایتهای دیگه ایندکس میکنن. البته یزره طول میکشه و باید صبر کنی پسر خوب.
|
|||
|
27 Oct 2006, 09:52 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 27 Oct 2006 09:53 PM توسط mojtaba_6485.)
شماره : #11
|
|||
|
|||
|
خودشون از هوا میان ایندکس می کنن مدیر کل خوب؟
|
|||
|
27 Oct 2006, 09:55 PM
شماره : #12
|
|||
|
|||
|
آره خوب. rnالبته چند تا نکته خیلی مهمه:rnرعایت استاندارد های w3.orgrnرعایت کد نویسی و طراحی rnرعایت اصول سئوrn..rn.rn.
|
|||
|
29 Oct 2006, 07:01 PM
شماره : #13
|
|||
|
|||
|
اوه!
|
|||
|
29 Oct 2006, 10:39 PM
شماره : #14
|
|||
|
|||
|
راستی ظاهرا نسخه بتای این سرویس برای یاهو هم اومده که من فعلا دارم باهاش ور میرم.rnزیر و خمش رو ببینم چطوری برات میگم چیکار باید بکنی.
|
|||
|
04 Nov 2006, 06:54 PM
شماره : #15
|
|||
|
|||
|
عجله نکن. به وقتش میگذارم!