|
کارنامه اینترنتی
|
|
17 Dec 2006, 09:25 AM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
RE: کارنامه اینترنتی
من منتظرم هستم تا شما آپلود کنید !rnکار آقای مجتبی اسکندری عالیه من ایشان رو تحصین می کنم.rnببخشید این فارسی شده همین iSchoolAd هستش .... کارتون عالیه.................
__________________________________ در لحظه زندگی کن شاید .... . |
|||
|
17 Dec 2006, 09:42 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
نه فارسی شده این برنامه نیست.rnاینو خودش نوشته.rnچیز ساده تر هم میتونم برات گیر بیارم. البته اینا رو دوستان نوشتن و من براتون تخفیف میگیرم و یا اینکه میتونید سفارش چیزی که میخواید رو بدید تا بدم براتون بنویسند با یه قیمت خوب.
|
|||
|
17 Dec 2006, 09:45 AM
(آخرين ويرايش ارسال در: 17 Dec 2006 09:46 AM توسط mobah.)
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
خوب قیمتش چنده البته با تخفیف و باید چکار کنم........
|||
|
17 Dec 2006, 09:51 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
قیمتش رو نمیدونم باید بپرسم. یه کاری بکن.rnبا آقای اسکندی تماس بگیر و بگو مدیر فری دانلود منو برای خرید فرستاده. خودش میشناسه. برات تخفیف رو مطمئن باش میده.rnاگر هم قیمت برات مناسب نبود مشخصات چیزی رو که میخوای بگو تا من ببینم تیم برنامه نویس ما چقدر هزینه براش تعیین میکنن.
|
|||
|
22 Dec 2006, 01:08 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
شرمنده دیر شد. یکم سرم شلوغ بود.rnاینم اون برنامه که آپلود کردم براتون.rnhttp://www.box.net/public/tqe4hhlpzs
|
|||
|
22 Dec 2006, 01:18 AM
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
دستت درد نکنه !rnراستی با آقای مجتبی اسکندری تماس گرفتم ..... دموی برنامه رو آنلاین دیدم .... خوب بود اما قیمتشش........rnچوما چه پیش نهادی می دید.........
|||
|
22 Dec 2006, 01:26 AM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
این برنامه باید جالب باشه ...!rnمی شه بعضی از امکانانشو بگین همه بدونن...؟rnآقای مدیر اگر بخوایم این برنامه رو فارسی کنید ، چقدر باید هزینه کنیم البته جسارت نباشه !
|||
|
22 Dec 2006, 01:26 AM
(آخرين ويرايش ارسال در: 22 Dec 2006 01:31 AM توسط amnhak.)
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
شما مشخصات دقیق چیزی رو که میخوای بنویس اینجا و بگو که مجتبی بهت چه قیمتی داد.nدمو رو پیدا کنم میگذارم ببینید. nفارسی سازی این برنامه کار دشواریه چون فایل زبان مجزا نداره و من نمیتونم قبول کنم. خیلی وقت گیره.nولی در نوع خودش بی نظیره.
|
|||
|
22 Dec 2006, 01:45 AM
شماره : #9
|
|||
|
|||
|
نگفتین بدرد کارنامه می خوره یا نه ...؟؟؟rn اما ماجرای ما و آقا مجتبی :rnمن یک برنامه خیلی ساده می خواستم که مثلا دانش آموزان و دانشجویان با دادن شماره دانشجویی و رمز وارد صفحه ای شوند که تو اون فقط کارنامه رو نشون بده و کاربر بتونه رمز کاربریشو عوض کنه ....حداقل ماجرا اینه اما شبیه این هم باشه ایرادی نداره ...rnآقا مجتبی ، البته دستش درد نکنه ، اینجور جواب داد : عین نامهrn*******************************************rnسلام rnقيمت اين برنامه 100 تومان است و براي ديدن اطلاعات بيشتر ميتوني بري اين جا: rnrnhttp://www.rightclick.ir/test/SchoolDemoVersion/rnrnhttp://www.projects.rightclick.ir/SchoolVer1/rnrnيوزر: adminrnپسورد: 123rnrnبرنامه دانشگاه هم 1200 :rnhttp://www.rightclick.ir/test/UniversityProject/rnrnhttp://www.projects.rightclick.ir/UniversityWebsiteVer1/rnrnاون هم يوزر و پسش مثل بالايي هست...rnrnموفق باشيد.rn *******************************************rnمن تصور میکنم حالا حلا ها مشکل دارم تو این موضوع ، راستی آقای مدیر من که دارم جوش می ارم چکار کنم............rnدر ضمن تو تایپیک 11 گفتن که مشخصات و امکانات این iSchoolAd چیه ، ولی یادتون رفت که بگین....لطف می کنید.
|||
|
22 Dec 2006, 11:04 AM
شماره : #10
|
|||
|
|||
|
بله من قبلا دیده بودمش.rnامکانات اون برنامه که بهت دادم:rnسه سطح ورود( مدیر - والدین - دانش آموز)rnامکانات مدیریت فوق العادهrnفوروم گفتگوrnسیستم بحث و تبادل نظرrnامکان ایجاد دروس با اساتید و رده های سنی مختلفrnایجاد کلاس های مختلفrnایجاد دروس در پایه های مختلف آموزشیrnایجاد مبصر برای هر کلاسrnایجاد کارنامه کلی و فردی برای کلاسrnآمار و ارقام هر کلاس و چیزهای مشابه به این
|
|||
|
23 Dec 2006, 12:20 AM
(آخرين ويرايش ارسال در: 23 Dec 2006 12:34 AM توسط mobah.)
شماره : #11
|
|||
|
|||
|
آقا من یه یه چیزی شبیه به این برنامه آقا مجتبی را پیدا کرد و یه جا هایشو خودم دستکاری کردم اما عجب برنامه توپی هستش خیلی عالیه ساده و پر سرعت و ریلکس .... rnمشکل اینجاست که من SQL این برنامه رو نداشتم و خودم دست به کار شدم و یه چیزایی رو براش تعریف کردم اما SQL برای وارد کردن نمرات دانش آموز رو کم اوردم نمی دونم چه جوری باید بسازمش. شما می تونید یه نگاه بهش بکنید.rnمن این برنامه رو به صورت فشرده براتون میل می زنم کم حجم هستش .
|||
|
23 Dec 2006, 12:34 AM
شماره : #12
|
|||
|
|||
|
منظورتون کدوم برنامه است.rnچیزی هم برای من هنوز نیومده.rnبیشتر توضیح بدید.
|
|||
|
23 Dec 2006, 12:50 AM
شماره : #13
|
|||
|
|||
|
خوب ببینید یه اسکریپتی ساده هستش که دانشجویان رو خودتون اضافه می کنید و نمراتشون رو هم تک تک وارد می کنید منظورم تو کنترل پنل مدیریت هستش و دانشجو نمرات درس هاشو یک جا تو کنترل پنل کاربری خودش می بینه به همین سادگی...rnهمانطور که گفتم SQL آن مشکل داره یعنی یه چیزی کم داره (جدول خاصی که باید تعریف بشه)rnمن براتون فرستادم یه نگاهی بکنید همه چیز دستگیر تون می شه .rnالبته من یک SQL خودم ساختم ولی تا فقط می شه دانشجو ها رو به قسمت مدیریت اضافه کرد وبقیه اش هم شما زحمتشو بکشید.rnممنونم خیلی زیاد
|||
|
|